Anders
Det här är Anders. När jag bestämde mig för att köra Pars-Brest-Paris 2007 var han den första som helhjärtat stödde min satsning. Inte nog med att jag fick sanslöst fina cykelkläder från hans klädmärke Drylane, han stöttade mig även med cyklar och massor av fantastiska kontakter. För den i den svenska cykelvärlden som Anders inte känner är knappast värd att känna, oavsett om det är cykelproffs som Emma Johansson eller en leverantör av nån obskyr cykelprodukt. Koppla det till att det knappt går en sekund innan hans hjärna tänkt ut en ny skruvad och kul idé som bara måste testas så förstår man att känna Anders innebär att man aldrig har en tråkig stund. Anders är min cykelhjälte, alla kategorier. Då får man köpa att han poppar upp lite här och där i mina bilder från Flandern. Det känns liksom helt naturligt.

Emma och Martin
Att få möjligheten att kunna följa ett cykelproffs och teamet bakom på så nära håll som jag fått lov att göra med Emma och Martin både under Flandern Runt och på tävlingar i Sverige känns enormt lyxigt. Att båda sen är så trevliga och lätta att komma in på livet gör inte saken sämre. Martin och Emma – ni är grymma!

Dennis
Ett samtal till Dennis på Cyclesport.se, sen var det klart. Fotoackreditering till ett av de mest klassiska världcupsracen i självaste Belgien. Tack Dennis!

Heidi, Gino och deras familj
Med ett land fyllt av cykelfanatiker går det egentligen inta att hitta schyst boende under Flandern Runt. Så att få flytta in hos Gino och Heidi som öppnade sitt hem helt för oss kändes helt fantastiskt. Själv fick jag en av döttrarnas rum som var fyllt av medaljer från cykelrace hon vunnit och affischer på cykelproffs. Cykeltokigt folk som sagt... Stort tack till er alla, jag hoppas jag får möjlighet att bjuda tillbaka!

Ungarna på karnivalen i Brugge som fyllde vår bil med konfetti
Stryk ska ni ha!


Hjälten på Kapelmuur Mannen från Wilhelmina Maila Christer Alriksson Go:Green Creative Commons Fansen Merde! Kapelmuur video Inledning Emma! Herrarna på Kapelmuur Tack Kapelmuur Crash! Innan proffsen kommer Koppenberg Kampen Vännerna Damerna